Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

bh telecom

SPORT ZA SVE od 14. juna do 14. jula na kanalu MY TV

sport za sve my tv

Šampionat će otvoriti reprezentacije Njemačke i Škotske u Minhenu, dok će finale biti održano na Olimpijskom stadionu u Berlin

Direktan prenos svih utakmica Evropskog prvenstva u nogometu UEFA EURO 2024 godine bit će realiziran u programima MY TV na platformi Moja TV i BHT1, s tim da će šest utakmica ekskluzivno prenositi MY TV!

Sve utakmice sportskog događaja godine građani BiH, ljubitelji nogometa, će moći pratiti i putem Moja webTV aplikacije, na bilo kojem uređaju i bilo kojem mjestu u BiH.

Zahvaljujući saradnji BH Telecoma i BHRT-a TV prenose svih utakmica UEFA EURO 2024 će moći pratiti svi građani Bosne i Hercegovine. 

Na osnovu te saradnje su ugovorena/kupljena UEFA medijska prava za utakmice nogometne reprezentacije BiH na period 2022.-2028. godine, kao i sve utakmice EURO 2024, te EURO 2028, čime je stanovnicima BiH omogućeno praćenje najznačajnijih međunarodnih nogometnih takmičenja u navedenom periodu.

Ove godine EURO se vraća u zemlju nogometa – Njemačku, kojoj će ovo biti četvrti veliki turnir kao domaćinu u ovom sportu, a drugi put kao organizatoru prvenstva Starog kontinenta. Na deset vrhunskih stadiona – 24 najbolje reprezentacije koje su izborile plasman na završni turnir plijenit će pažnju zaljubljenika najvažnije sporedne stvari na svijetu. 

EURO otvaraju Njemačka i Škotska

Šampionat će otvoriti reprezentacije Njemačke i Škotske u Minhenu, dok će finale biti održano na Olimpijskom stadionu u Berlin.

Projekat EURO 2024 će biti realiziran na sličan način kao i FIFA Svjetsko prvenstvo u Kataru. Osim prenosa utakmica, u specijalnim emisijama, koje će počinjati u popodnevnim satima, a završavati oko ponoći, uz posebne rubrike, najave, analize i preglede, ljubiteljima nogometa pokušat će se približiti svi elementi i najinteresantniji momenti ovog takmičenja.

Iz BH Telecoma poručuju da će svojim korisnicima i dalje omogućavati praćenje najatraktivnijih međunarodnih i domaćih sportskih takmičenja i ekskluzivan sportski TV sadržaj u sklopu Moja TV usluge.