Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sportski direktor FSS doživio izliv krvi u mozak, hitno operisan

bunjevcevic

Sportski direktor Fudbalskog saveza Srbije Goran Bunjevčević imao je izliv krvi u mozak, zbog čega je u noći između subote i nedelje hitno operisan na Klinici za neurohirurgiju Kliničkog centra Srbije.

Kako su istakli u FSS-u, brzom intervencijom medicinskog osoblja, ustanovljeno je da je Bunjevčeviću pukla aneurizma. On je hitno podvrgnut hirurškom zahvatu, koji je predvodio profesor Goran Tasić sa svojim timom.

Bunjevčević se u ovim trenucima nalazi u postoperativnom stanju i predstoji mu oporavak, navodi Fudbalski savez naše zemlje.

“Porodica se ovom prilikom zahvaljuje na velikoj pažnji koju su joj ukazali svi zaposleni u Klinici za neurohirurgiju, kao i bliskim prijateljima i cjelokupnoj sportskoj javnosti na ukazanom interesovanju i brigom za zdravstveno stanje Gorana Bunjevčevića”, ističe se u saopštenju FSS-a.

Goran Bunjevčević je rođen u Karlovcu 17. februara 1973, a tokom igračke karijere, okončane 2007, 16 puta je nastupao za reprezentaciju SR Jugoslavije, i to u periodu od 1998. do 2003. Najviše utakmica (125) odigrao je za Crvenu zvezdu, čiji je bio i kapiten, a karijera ga je vodila od Grafičara i BASK-a, preko Rada i “Marakane”, do Tottenhama, čiji je bio član pet godina, te holandskog Den Haaga, u kome je i “okačio kopačke o klin”. Bio je Zvezdin sportski direktor od marta do septembra 2008, tri godine na čelu FK Zemun, a u Fudbalskom savezu Srbije je na funkciji sportskog direktora, kao jedan od glavnih operativaca srpske kuće fudbala.