Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Srđan Grahovac pred potpisom za Rijeku

FC_Admira_Wacker_vs._SK_Rapid_Wien_2015-12-02_(101)

Rijeka u završnici prijelaznog roka namjerava angažovati još trojicu igrača, tvrdi Radio Rijeka. Marin Leovac već neko vrijeme je želja aktualnog prvaka Hrvatske, a izgleda da je sve po pitanju ovog transfera napokon i dogovoreno. Lijevi bek u PAOK-u je imao platu od 500.000 eura godišnje, što je za Rijeku previše, zbog je pristao spustiti iznos za oko 150.000 eura, a kako bi na koncu potpisao za klub s Rujevice.

Pri kraju su i pregovori oko transfera Srđana Grahovca. 25-godišnji veznjak dolazi iz Astane, a novom klubu trebao bi se priključiti u narednoj sedmici kada se vrati s godišnjeg odmora iz Dubaija. On će propustiti barem prvi prvenstveni ogled protiv Istre, a Kek će ga nakon toga polako uvoditi u tim.

Bugarin Valerij Božinov bio je pod znakom pitanja. Iako je postojao međusobni interes, na Rujevici su se htjeli uvjeriti da je napadač spreman i zdrav. Božinov je prošao sve ljekarske preglede i dogovorena je saradnja do kraja sezone kada će u Rijeci vidjeti hoće li se ona nastaviti i u budućnosti.