Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Šta to rade na Grbavici? Jesu li naumili Kjosevskom uništiti karijeru?

odovic

Nakon dva remija i poraza FK Željezničar održao je konferenciju za medije pred sutrašnji meč sa Čelikom, na kojoj su se novinarima obratili prvi trener Milomir Odović i lijevi bek tima s Grbavice Antonio Pavić, a bio je prisutan i predsjednik Skupštine kluba Adis Hadžić.

– Igramo sutra poslije turbulentnog perioda i tri slabo odigrane utakmice. Dogodile su se još neke stvari. Nadam se da ćemo izaći jači i pokazati da možemo. Želimo da odigramo onako kako ova ekipa može – kazao je Odović.

Komentirao je i situaciju vezanu za disciplinski postupak protiv golmana Vedrana Kjosevskog zbog nedoličnog ponašanja nakon utakmice s GOŠK-om.

– Incident se dogodio neposredno nakon utakmice. Neću reći šta je bilo, ali takvo ponašanje zaslužuje proces. On neće biti u konkurenciji za tim do okončanja postupka -istakao je Odović.

No, nije se suzdržao da opravda postupak uprave, a ocrni dojučerašnjeg kapitena i jedinog Željinog reprezentativca. Odović je novinarima rekao da je nedvosmisleno utvrđeno da je Kjosevski kupovao alkohol!

Je li svim Željinim igračima zabranjeno kupovati i piti alkohol Odović nije pojasnio. Ali, je itekako jasno da je Kjosevskom obezbjedio “pogrdan nadimak” kada se on vrati, i ako se vrati na gol Želje.

U posljednje vrijeme sve je više problema na Grbavici. Ne samo rezultatskih. U medijima se sve više priča o nekorektnosti čelnih ljudi kluba prema igračima i trenerima koji se angažuju. Posljednji u nizu koji je javno iznio takve tvrdnje bio je bivši trener Slavko Petrović, kojeg su na Grbavici pokušali prevariti, pa je na kraju slučaj stigao i do FIFA-e koja je odlučila u korist Petrovića. Način na koji su u klubu odlučili skoliniti Arežinu dospio je također u medije. A, posljednji koji se našao na udaru je upravo golman Kjosevski, koji je ponikao na Grbavici.

Zanimljivo je da se nakon današnje presice na Grbavici oglasio i Zvjezdan Misimović, bivši reprezentativac naše države.

“Tako se traži Alibi za loše rezultate. Glavu gore nisi ništa pogriješio”, napisao je Misimović.

https://www.instagram.com/p/BogvEqLBvx0/?taken-by=misimovic10