Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

"Corriere dello Sport"

Stigla prva ponuda, Džeko je glatko odbio

Bh. fudbaler nije bio u konkurenciji za nastup u posljednjem meču, a jučer je morao trenirati odvojeno od tima, dok se igrači Vučice spremaju za Veronu

Nakon brojnih problema na relaciji Edin Džeko – Paulo Fonseca, javlja se interes kod mnogih klubova za dovođenje bh. fudbalera, ali je do sada stigla samo jedna ponuda na adresu Vučice.

Kako prenosi Corriere dello Sport, jedina zvanična ponuda za Džeku stigla je iz West Hama, ali je bh. fudbaler u startu to odbio.

Bh. fudbaler nije bio u konkurenciji za nastup u posljednjem meču protiv Spezie (4:3), a jučer je morao trenirati odvojeno od tima, dok se igrači Vučice spremaju za Veronu.

Iako se spominjao interes brojnih ekipa, jedinu ponudu do sada poslao je londonski West Ham. Također, isti izvor navodi i kako je Paolo Monchi, čovjek koji je radio s Džekom, izrazio želju da bh. fudbalera dovede u Sevillu, ali i za to su smanjene šanse nakon što je klub dogovorio dolazak Papua Gomeza iz Atalante.

Utakmica Roma – Verona na programu je u nedjelju. Iako u redovima Vučice ima dosta problema ove sezone, ekipa drži odličnu treću poziciju, iza milanskog dvojca Milana i Intera. U duelu s Veronom Roma je favorit i na kladionicama, ali ne tako izrazit.

Ukoliko ste ljubitelj sportskog klađenje, kompletnu ponudu MOZZART-a za susret Roma – Verona možete pogledati OVDJE!

Standings provided by SofaScore LiveScore