Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Stojkić: Danas smo kvalitetniji nego jesenas

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Zrinjski će proljetni dio sezone započeti gostovanjem Čeliku, dok će u narednoj sedmici u proljetnoj premijeri Pod Bijelim brijegom dočekati Krupu. Utakmice su to koje sa sobom Mostarcima nose određene poteškoće u njihovoj pripremi, ali i rezultatski izazov. Protiv Čelika struka neće računati na povrijeđenog Tonćija Kukoča, a on je ove zime Pod Bijeli brijeg stigao kao zvučno pojačanje na lijevom beku. Nakon istegnuća zadnje lože, vratio se u trenažni proces, ali po posebnom programu, što će reći da će na travnjak Bilinog polja gotovo sigurno istrčati Pero Stojkić.

To ni u kom slučaju nije nedostatak, jer Stojkić je provjereni starter, ali da je određena smetnja u pripremi utakmice – sigurno jeste.

– Nakon duže pauze, dolazi nastavak prvenstva koji smo svi jedva čekali, jer je zimska pauza dosta duga. Što se tiče ekipe maksimalno smo spremni, dobro smo odradili pripreme, uhvatili smo zamisli novog trenera, te će ćemo dati sve od sebe da u Zenici osvojimo tri boda, rekao je.

Smatra i da je Zrinjski danas kvalitetniji nego u prvom dijelu sezone.

– Doveli smo šest igrača, šest igrača je otišlo. Mislim da je zdrava konkurencija što je dobro, i bez obzira ko igra na terenu, mora se podrediti kolektivu i ići prema naslovu prvaka, rekao je.