Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Jure Obšivač

Stoper Širokog Brijega karijeru će nastaviti u Uzbekistanu

juer obsivac – fena (1)

Za Široki Brijeg nastupio je ukupno 43 puta i postigao jedan gol i to u pobjedi protiv FK Radnik Bijeljina (0:2) u posljednjem kolu prošle sezone, kada je ovjerena nova evropska viza

NK Široki Brijeg objavio je u subotu kako je branič Jure Obšivač u zimskoj stanci napustio taj klub te da će karijeru nastaviti u uzbekistanskoj Super ligi.

Standardni igrač u momčadi Jure Ivankovića i stup širokobriješke obrane, koji je nastupio u svih 19 premijerligaških utakmica ove sezone, nakon obavljenog liječničkog pregleda potpisao je jednogodišnji ugovor s FC Sogdiana, priopćili su iz NK Široki Brijeg.

– Izuzetna mi je čast što sam proveo lijepih godinu i pol dana u jednom od najboljih klubova u Premijerni ligi BiH. Želio bih se zahvaliti stručnom stožeru, igračima i svim ljudima u klubu s kojima sam proveo ovo vrijeme. Ipak, posebno se želim zahvaliti navijačima na sjajnoj podršci koju su nam pružali sve ovo vrijeme. Isto tako, klubu želim svu sreću u daljnjem nastavku prvenstva, a ja i dalje ostajem njihov najveći navijač – poručio je Obšivač nakon potpisa u Uzbekistanu.

Obšivač je član Plavo-bijelih postao u ljeto 2020. nakon kratke kineske epizode.

Za Široki Brijeg nastupio je ukupno 43 puta i postigao jedan gol i to u pobjedi protiv FK Radnik Bijeljina (0:2) u posljednjem kolu prošle sezone, kada je ovjerena nova evropska viza.