barcelona

Suarez u intervjuu za “Sport” otkrio zanimljiv detalj o Messiju

messi suarez

Luis Suarez i Messi su odlični prijatelji, a u razgovoru za katalonski Sport Urugvajac je otkrio neke zanimljive detalje o Argentincu

Lionel Messi je za mnoge najveći nogometaš svih vremena. Argentinac i ove sezone igra fantastično i vodi Barcelonu prema još jednom naslovu prvaka Španije, a Katalonci imaju ozbiljnih ambicija i u Ligi prvaka.

Luis Suarez i Messi su odlični prijatelji, a u razgovoru za katalonski Sport Urugvajac je otkrio neke zanimljive detalje o Argentincu.

Urugvajski napadač je otkrio da on i Messi znaju po tri sata sjediti i pričati samo o nogometu, ali je i rekao kako čudesni Argentinac nikad ne gleda utakmice na kojima je igrao, niti analizira što je bilo pogrešno u susretima koje je Barca odigrala lošije.

“Nikada ne gleda snimke utakmica koje je odigrao. Nakon utakmice puno pričamo o nogometu, ali to je jedini način gdje nešto pokušavamo analizirati. Nekada znamo pobijediti, a na njemu vidim da je ljut jer nije odigrao kako treba. To pokušava popraviti odmah u sljedećoj utakmici i ne trebaju mu analize da to shvati”, rekao je Suarez te je dodao:

“Mi ostali smo drugačiji i ponekad gledamo zajedno utakmice, ali na kraju to i ne pomaže previše jer već znate šta je bilo dobro, a šta nije. Messi ne gubi svoje vrijeme na to i već u idućoj utakmici vidite da je promijenio neke stvari.”