Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nepostojeći prekršaj

Sudac devet minuta prija kraja utakmice nevjerovatno oštetio Bayern (VIDEO)

de2f938d-a796-41e1-b845-c1aa12f4ef23

PSG je u prvoj utakmici kod Bayerna pobijedio 3:2, ali na uzvratu je aktualni prvak Evrope u završnicu ušao s vodstvom 1:0. Za prolazak mu je trebao još jedan gol, pa je Bayern pred kraj napadao ne bi li zabio za pobjedu

Daniele Orsato je devet minuta prije kraja revanš utakmice četvrtfinala Lige prvaka, u kojoj je Bayern kod PSG-a pobijedio 1:0, ali ispao, bizarnom greškom oštetio Bayern.

PSG je u prvoj utakmici kod Bayerna pobijedio 3:2, ali na uzvratu je aktualni prvak Evrope u završnicu ušao s vodstvom 1:0. Za prolazak mu je trebao još jedan gol, pa je Bayern pred kraj napadao ne bi li zabio za pobjedu.

U 81. minuti na visoko ubačenu loptu u peterac PSG-a išlo je nekoliko igrača obje ekipe. Među njima je bio i PSG-ov Leandro Daniel Paredes, ali njega je u pokušaju dolaska do lopte naletio njegov golman Keylor Navas te ga pri tome snažno gurnuo, prenosi Index.

Paredes je odletio na travu, a sudac je odmah potpuno pogrešno dosudio faul za PSG pokazujući da je njegovog igrača gurnuo Thomas Muller iako Bayernov nogometaš nije niti dotaknuo suparnika.

Štoviše, kad se u njega zabio Navas, od Paredesa je bio udalje barem metar.

Snimak sporne situacije pogledajte na ovom LINKU.