Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Europa liga

Sudija prekinuo utakmicu zbog trenerove crne jakne, evo i zašto

emery

Na kraju je Bask dobio sivu jaknu

Arsenal je u četvrtak na Emiratesu poražen od Eintrachta iz Frankfurta s 2:0 u petom kolu Europa lige.

Trener Unai Emery sve je bliže otkazu jer njegov angažman nije donio ništa dobro za londonski klub. Brojni navijači traže njegov odlazak dok sezona još nije u potpunosti izgubljena.

Međutim, Emery je do jučer imao podršku čelnika kluba, iako će nakon poraza od Eintrachta navodno sjesti za pregovarački stol i raspraviti o njegovoj budućnosti, tvrde engleski mediji.

Zanimljiva scena dogodila se sinoć tokom meča s Eintrachtom baš Emery bio je u glavnoj ulozi. Sudija je prekinuo utakmicu te naredio treneru Arsenala da skine crnu jaknu jer je bila jednake boje kao i dresovi gostujuće ekipe iz Njemačke.

Na kraju je Bask dobio sivu jaknu u kojoj je bio do kraja utakmice, no ona mu nije pomogla i Arsenal je svejedno izgubio.


Vrhunsku ponudu za današnje fudbalske mečeve pogledajte na meridianbet.ba. Osim top kvota, na raspolaganju su vam i brojne promocije, zahvaljujući kojima možete da dobijete bonus na uplatu. Meridianbet tako, između ostaloga, sa 10% bonusa časti igrače koji su novac deponovali Maestro i Mastercard karticama.