Fudbal

Meunier i Herrera

Suigrači otkrili kako izgledaju Neymarove lude zabave: Podijeli nas na dva sprata…

10/08/2020

Provodi su bili dobri, ali sve je to bilo malo ekstravagantno. Uvijek u smislu 'jesi li me vidio šta sam uradio' i slično.

Thomas Meunier (28) koji je nedavno prešao iz PSG-a u Borussiju Dortmund opisao je kako su izgledale zabave koje je organizovao njegov dojučerašnju suigrač i prva zvijezda PSG-a, Brazilc Neymar.

Kako je opisao, Neymar u istoj zabavi napravi dvije, pa na jednom spratu budu samo oženjeni, a na drugome slobodni gosti.

“Samo rođendanske zabave, nevjerovatno. Kad sam bio u Bruggeu, slavili bismo rođendan igrajući pikado ili u bazenu u baru, ali ovdje je to neki drugi nivo. To samo odražava klub – unajmite palaču ili neku zgradu i napravite zabavu sa stotinu ljudi. Tada vidite da su svi više od nogometaša, oni su zvijezde”, započeo je Meunier.

Tvrdi da mu je uvijek bilo zabavno, ali…

“Provodi su bili dobri, ali sve je to bilo malo ekstravagantno. Uvijek u smislu ‘jesi li me vidio šta sam uradio’ i slično.”

Neymarove zabave su naširoko poznate svuda, sada i u Parizu. Svoj je rođendan 2. februara slavio u noćnom klubu YoYo, skupom mjestu koje se nalazi nekoliko minuta hoda od Eiffelovog tornja.

PSG-ovi igrači su u klub stigli oko 21 sat, osim Kyliana Mbappea koji je stigao u 23:30 budući da je bio na dobrotvornoj večeri Blaisea Matuidija, kolege iz reprezentacije.

Igrači su bili raštrkani po cijelom klubu na dva sprata, a tako ih je raporedio upravo Neymar.

Oženjene je stavio na drugi sprat, a one slobodne na prvi kako bi se “lijepo proveli”. Španac Ander Herrera, Neymarov suigrač iz redova francuskog prvaka, na pitanje novinara šta se događalo na toj zabavi, odgovorio je:

“A bolje me pitajte šta se nije dogodilo.”

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.