Sušić ponovo ka Hajduku?

susic

Mediji u Hrvatskoj nagađaju koga bi sve Hajduk mogao angažovati do kraja zime ili narednog ljeta, dok je portal Goal apostrofirao nekoliko igrača koji su ranije nosili bijeli dres, a lako bi se mogli vratiti uzimajući da u sadašnjim klubovima ne igraju zapažene uloge.

U tekstu su između ostalih nabrojani i potencijalni reprezentativci naše zemlje Avdija Vršajević i Tino Sven Sušić. I dok je Sušić na ledu u Maccabiju, Vršajević je u Osmanlisporu standardan i zarađuje znatno više ne go u Splitu. Ipak, nada se budi jer je Osmanlispor pred ispadanjem, što bi moglo znatno promijeniti okolnosti.

– Tino-Sven Sušić je veznjak koji je godinama briljirao u Hajduku, a svoj talent nije u potpunosti razvio i na evropskoj sceni. Njegove avanture u Genku i Maccabiju nisu bile uspješne, pa je sada u potrazi za novom destinacijom. Svojim nogometnim karakteristima iskače iz kolektiva, riječ je o tipičnom individualcu koji uvijek može biti prevaga na sredini terena. Hajduku bi mogao biti dostupan, pitanje je žele li ga natrag na Poljudu, stoji između ostalog u tekstu.