Sutkinji na utakmici pokazao spolni organ

sutkinja2

Više no bizaran incident dogodio se prošle sedmicena utakmici španskih niželigaša Abese i Gabije. Radi se o susretu veterana druge lige Andaluzije koji je zbog nesvakidašnjeg ispada završio na španskim naslovnicama.

Španski mediji citiraju službeni zapisnik u kojemu piše da je desetak minuta prije kraja utakmice na travnjak utrčao jedan navijač i pomoćnu sutkinju napao penisom.

Sudac Jesus Lorenzo Rodriguez napisao je u izvještaju kako je “jedan čovjek utrčao na teren, prišao prvom pomoćniku i pokušao ga udariti svojim spolnim organom”.

[yuzo_related]

Ne treba posebno napominjati da je sutkinja bila šokirana prizorom, a veći incident spriječili su zaštitari. Novo iznenađenje stiglo je tek nakon što su se smirile strasti. Glavni sudac utakmice prepoznao je “napadača” jer ga je već viđao na travnjacima Lige veterana, a ispostavilo se da se radi o nogometašu kluba Celtic de Pulinas koji se takmiči u istoj ligi i kojeg vjerovatno čeka teška kazna.

Misterij ipak nije do kraja razriješen. Španski mediji navode kako je motiv za ovakav nesvakidašnji napad nije otkriven, ali da je vrlo vjerovatno kako je “ispadu” kumovao alkohol.