Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Derbi večeras

Sve staje zbog El Clasica: Barcelona, Real i najbolje Meridianbet kvote

el clasico (1)

Oba tima postigla su barem po gol na prethodnih 15 međusobnih duela na pomenutom stadionu

Najveća utakmica španskog fudbala i jedan od najvećih derbija na svijetu – Barcelona dočekuje Real Madrid, u srijedu od 20 sati.

Čuveni El Clasico kao nijedan drugi. Zašto? Razloga je mnogo i zato vas pored bogate osnovne ponude čekaju i Meridianbet specijal i duel strijelaca.

Barcelona na Nou Campu važi za apsolutnog favorita i kvota na keca je 1.75, dok se slavlje Reala vrednuje sa čak 4.40.

Oba tima postigla su barem po gol na prethodnih 15 međusobnih duela na pomenutom stadionu. Tradicija kaže da Barca nije izgubila posljednjih šest “klasika” u svim takmičenjima.

Jasno je zašto su Katalonci favoriti, jer su dva najveća španska kluba započela i šampionsku trku u dvoje. I najčešće su veoma oštre, pa ako pogodite da će prvi žuti karton biti pokazan u prva dva minuta kvota je 10.

Mnogo je faktora zašto bi baš ovaj duel dva najveća španska kluba mogao da bude potpuno drugačiji od prethodnih. Trebalo je da se odigra 26. oktobra, ali je zbog političkih trevenja u zemlji i demonstracija došlo do odlaganja.

Barca nije bila zadovoljna suđenjem protiv Sosiedada, a Real izborom arbitra za El Clasico. Dakle, svojevrsno zagrijavanje je počelo i tenzija je ogromna, a lopta se još nije zakotrljala.

A, da li će se naći u mreži? Za golove bi trebalo da budu zaduženi Messi i Benzema. Zato vam je Meridianbet spremio i duel strijelaca kao poseban specijal. Da li El Clasico može da prođe bez njihovih pogodaka? Ako se to dogodi, kvota je sjajnih 3.05.

Ipak, vjerujemo da ćemo uživati u najboljem od Barce i Reala, odnosno u čistoj fudbalskoj magiji u trajanju od blizu dva sata.