Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Hurriyet

Tandem iz reprezentacije uskoro zajedno u istom klubu?!

dzeko i krunic
FOTO: Pixsell
Džeko i Krunić: Hoće li zaigrati zajedno?

Milan želi 10 miliona eura, a turski list Hurriyet javio je kako je Fenerbahce na San Siro poslao ponudu tešku osam miliona eura bez bonusa

Fenerbahce bi poslije angažmana Edina Džeke ovog ljeta mogao postati jači za još jednog BH. reprezentativca. U pitanju je Rade Krunić.

Trener turskog velikana Ismail Kartal želi osnažiti vezni red, a upravo je Krunić jedan od kandidata za dolazak u Istanbul.

Mladi reprezentativac BiH potpisao za FK Sarajevo

Krunić ima ugovor s Milanom do 2025. godine i najveći problem eventualnom transferu predstavlja obeštećenje.

Navodno, Milan želi 10 miliona eura, a turski list Hurriyet javio je kako je Fenerbahce na San Siro poslao ponudu tešku osam miliona eura bez bonusa.

Isti izvor navodi da je Krunić dogovorio lične uslove s Fenerbahceom i plaću od koja bi trebala iznositi oko tri miliona eura po sezoni. Također, tvrde da Zmaj insistira na transferu.

Rossoneri se ne žele olako odreći Krunićevih usluga, naročito zbog činjenice da trener Stefano Pioli cijeni njegove kvalitete. Osim toga, Milan nije ni pronašao njegovu zamjenu. Italijani su prodali Sandra Tonalija u Newcastle, a još jedan veznjak Ismael Bennacer će biti van stroja šest mjeseci zbog povrede koljena.