Tino-Sven Sušić potpisao za Genk na tri godine

susic genk

Belgijski nogometni prvoligaš Racing Genk u utorak je službeno objavio transfer u kojem je njihov nekadašnji junior 24-godišnji Tino-Sven Sušić doveden iz splitskog Hajduka te bi u dresu Genka trebao odigrati barem sljedeće tri sezone, uz mogućnost produženja za još dvije.

Jedan od najboljih igrača Hajduka posljednjih sezona i reprezentativac Bosne i Hercegovine tako se vraća u klub za koji je nastupao u juniorskoj kategoriji i u kojem su mu suigrači bili današnji proslavljeni belgijski reprezentativci poput golmana Thibauta Courtoisa, Kevina de Bruynea, Yannicka Carrasca i Stefa Peetersa, navodi Hina.

“Nosim samo lijepe uspomene na moje juniorske dane u Genku. Zato sam vrlo zadovoljan što me Genk odlučio vratiti. Već se veselim mogućnosti igranja u limburškom derbiju protiv Sint-Truidensea, u kojem se mogu naći nasuprot Stefu Peetersu”, izjavio je Sušić prilikom potpisivanja ugovora s Genkom, klubom koji je izborio i mjesto u Europskoj ligi, izbacivši zagrebačku Lokomotivu u posljednjem kvalifikacijskom kolu.