Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tite zamijenio Dungu na selektorskoj poziciji

tite

Predsjednik Corinthiansa Roberto de Andrade izjavio je da je trener tog kluba Tite pristao da zamijeni Dungu na klupi reprezentacije Brazila.

– Tite nije više trener Corinthiansa. Prihvatio je ponudu CBF-a – kazao je Andrade na pres-konferenciji, dodajući da s Titeom odlazi i njegov sin Matheus, te Edu Gaspar.

– Prva sam osoba kojoj je rekao za odluku. Do prije dva sata muislio sam da neće otići, iznenadio sam se – naglasio je Andrade.

Nešto poslije, Brazilski nogometni savez demantirao je Andradea u saopćenju objavljenom na web stranici, navodeći da još nisu kontaktirali nijednog trenera koji bi zamijenio Dungu, te da će formalno započeti pregovore u četvrtak, prenosi ESPN.

Pedesetpetogodišnji Tite iza sebe ima bogatu trenersku karijeru. U Brazilu je vodio Gremio, Atletico Mineiro i Palmeiras, a također je radio i u Ujedinjenim Arapskim Emiratima gdje je vodio Al Ain i Al Wahdi.

S Corinthiansom je dva puta bio prvak Brazila – 2011. i 2015. te je osvojio titulu u južnoameričkom kupu 2013. Godinu ranije osvojio je Kup libertadores i naslov klupskog prvaka svijeta.