Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Tottenham pregazio Romu, Liverpool bolji od Cityja (VIDEO)

tottenham

Noćas je na International Championship Cupu, prijateljskom klupskom takmičenju na kojem sudjeluje 18 najvećih klubova na svijetu, odigrano pet susreta.

Juventus je svladao Bayern sa 2:0, a pogotke za Bianconerre postigao je Favilli – u 32. te 40. minuti.

Nakon boljeg izvođenja jedanaesteraca, Benfica je svladala Borussiju iz Dortmunda. Nijemci su poveli 2:0 preko Phillipa (20. i 22. minuta) a Benfica je izjednačila preko Almeide (51.) i Sameda (69.). U raspucavanju, Portugalci su zabili četiri a Nijemci tri pogotka.

Liverpool je svladao Manchester City sa 2:1 – prvo je Sane doveo Građane u vodstvo u 57., ali pobjedu Redsima donose Salah (63.) te Mane (11m/94.).

https://www.youtube.com/watch?v=LOzncbQQ-so

Tottenham je bio bolji od Rome, za koju je u igru u 59. minuti ušao Edin Džeko, rezultatom 4:1. Schick je Rimljane doveo u vodstvo u 3. minuti, ali je to bilo sve. Llorente preokreće za Londončane u 9. i 18., a Lucas u 28. i 44. zabija za konačan rezultat.

https://www.youtube.com/watch?v=UlKUkX1GUqA

Manchester United je nakon jedanaesteraca svladao Milan. Sanchez je Crvene đavole doveo u vodstvo u 12., da bi samo tri minute kasnije izjednačio Suso. Nakon 13. serije jedanaesteraca, Englezi su slavili.

https://www.youtube.com/watch?v=KiM00danwWg