Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Leicester - Norwich

Trener izbacio nogometaša iz igre zbog nesportskog ponašanja

leicester guzva

Doletjeli su preostali igrači u žutim dresovima, okružili Nigerijca koji je ostao ležati na tlu, a onda su došli i Leicesterovi igrači te se počeli naguravati

Leicesterov trener Brendan Rodgers izbacio je svog napadača Kelechija Iheanacha prije kraja poluvremena zbog nesportskog ponašanja na terenu.

Naime, Nigerijac se oglušio na fair play te nije htio vratiti loptu nogometašima Norwicha s kojima je Leicester danas remizirao 1:1.

Iheanacho je krenuo u dribling, prešao jednog igrača i odlučio je pucati, ali ga je prije toga drugi branič Norwicha pokosio na tlo i nastao je opći haos. Doletjeli su preostali igrači u žutim dresovima, okružili Nigerijca koji je ostao ležati na tlu, a onda su došli i Leicesterovi igrači te se počeli naguravati.

Nikome nije bilo jasno što je mladi Nigerijac htio i sve je ispalo skandalozno jer su mu vlastiti igrači pokazivali da vrati loptu protivniku. No on ih nije poslušao i odmah je kažnjen. Trener Lisica Brendan Rodgers izbacio ga je u 39. minuti ne bi li ga ukorio, a u igru poslao Demaraija Graya.