Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Trener Zete: Imamo velike ambicije, možemo da se suprotstavimo Želji

dusko vlaisavljevic – zeta

Trener crnogorskog fudbalskog kluba Zeta Dušan Vlaisavljević zadovoljan je današnjim žrijebom prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope u kojem će tim iz Golubovaca igrati protiv sarajevskog Željezničara, javlja Anadolu Agency (AA).

„Imamo velike ambicije, iako imamo mladu ekipu koja igra dobro. Sticajem okolnosti moramo da igramo Ligu Evrope, jer su nas kaznili nekoliko bodova, u suprotnom bi bili prvi. Dokazali smo u prijateljskim mečevima protiv Vojvodine i Partizana da igramo odlično i očekujemo da možemo da se suprotstavimo svima, posebno ekipama iz regiona i da budemo konkurentni za ulazak u narednu rundu“, kazao je za AA Vlaisavljević.

On je komentarišući žrijeb istakao da je dobro za njegov tim što neće ići na dugo putovanje.

„Puno značaja ima i to što nećemo imati dugo putovanje, jer smo mogli izvući ekipu gdje je druga vremenska razlika. Posebno dobro znamo klubove iz regije tako da će nam biti lakše u tom smislu“, kazao je trener Zete.

Susreti prvog kola kvalifikacija za Ligu Evrope za sezonu 2017/18. na rasporedu su 29. juna, odnosno revanši sedam dana kasnije. Željezničar je domaćin u prvom susretu.