Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

FK "Bjelopoljac"

Turnir ‘Omer Tipura–Dedin’ ove godine s najvećim nagradnim fondom

turnir tipura (1)

Član Organizacijskog odbora Mirza Lalić konstatirao je da se na seniorski turnir do sada prijavilo više od 20 ekipa, kao i da taj broj sigurno nije konačan

FK “Bjelopoljac” u petak, 1. srpnja, organizira 26. tradicionalnu ljetnu ligu u malom nogometu pod nazivom “Omer Tipura–Dedin”.

Ovaj se turnir igra od 1997. godine na igralištu Osnovne škole Bijelo Polje u Potocima, priopćeno je iz Sportskog saveza Grada Mostara.

– Za večeras je planirano izvlačenje grupa u klupskim prostorijama u Željuši, a početak je zakazan za petak. I ove godine u sklopu svečanog otvaranja imamo revijalnu i natjecateljsku utakmicu, a ulaz je te večeri besplatan – kazao je na konferenciji za medije član Organizacijskog odbora Danijal Veledar.

Član Organizacijskog odbora Mirza Lalić konstatirao je da se na seniorski turnir do sada prijavilo više od 20 ekipa, kao i da taj broj sigurno nije konačan.

– Osim seniorskog, imamo i turnire u kategorijama veterana i pionira. Ovoga puta, za razliku od dvije minule godine, nemamo probleme s restrikcijama koje se odnose na pandemiju covida-19, što nam je olakšalo organizaciju. Posjetitelje svake večeri očekuje bogata tombola i siguran sam da neće pogriješiti ako dođu – naveo je Lalić.

Revijalni susret u petak će igrati veterani Bjelopoljca i FK Velež.

Nagradni fond iznosi gotovo 10 tisuća maraka, a za pobjednika je planirana nagrada u iznosu od 5 tisuća maraka. Drugoplasirani će osvojiti 2.500 maraka, trećeplasirani 1.500 dok će četvrtoplasirani osvojiti 500 maraka.

Organizatori su zahvalili sponzorima i prijateljima turnira, prije svega Ministarstvu obrazovanja, znanosti, kulture i športa HNŽ-a, potom Sportskom savezu Grada Mostara te Ministarstvu trgovine, turizma i zaštite okoliša HNŽ-a, ali i brojnim gospodarstvenicima koji su podržali turnir.