Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

nakon plasmana u viši rang

U rukovodstvu Čelika nova lica

nk celik (1)

Dosadašnji generalni direktor NK Čelik Zlatan Delismajlović je zbog privatnih razloga podnio neopozivu ostavku

Nogometni klub Čelik od naredne sezone igrat će u višem rangu, odnosno Drugoj ligi BiH – Centar. Danas su iz kluba sa Bilinog polja objavili da je došlo do određenih kadrovskih promjena.

Dosadašnji generalni direktor NK Čelik Zlatan Delismajlović je zbog privatnih razloga podnio neopozivu ostavku, a ovu funkciju, do objavljivanja Konkursa za novog direktora, obavljat će član Upravnog odbora, Emir Čerim.

“Neizmjerno smo zahvalni Zlatanu na svemu što je dosad uradio za naš klub i želimo mu puno sreće. 15. aprila 2021. godine je objavljen konkurs za generalnog sekretara NK Čelik Zenica. Nakon obavljenih razgovora s prijavljenim kandidatima, izabran je i generalni sekretar kluba, a to je Dalila Berberović. Dalila je završila Pravni fakultet, te ima položen pravosudni i advokatski ispit, te bogato radno iskustvo iza sebe. Pored toga, tečno govori engleski i njemački jezik”, saopštili su iz kluba s Bilinog polja.

Berberović i Čerim

Berberović i Čerim

U nedjelju će Čelik na Bilinom polju dočekati Sporting, u utakmici u kojoj ima priliku sezonu završiti kao prvoplasirani – bez poraza.