Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

U Širokom ogorčeni: Dali su nam arbitre koji su nas oštetili

Kup BiH – Minimalna pobjeda Slobode nad Širokim

Sutra se na stadionu Pecara igra vjerojatno najzanimljiviji uzvrat osmine finala Kupa, u kojemu Široki Brijeg juri gol zaostatka (0:1) za Slobodom. U Širokom vjeruju da mogu do četvrtfinala, ali nešto im je zasmetalo je izbor arbitara za sutrašnju utakmicu.

“Zanimljivo, Nogometni savez BiH je za glavnog suca uzvratne utakmice delegirao Admira Šehovića iz Sarajeva, koji je nedavno u prvenstvenoj utakmici oštetio našu momčad kada je priznao prvi pogodak domaćima iz zaleđa, a onda u 93. minuti izmislio jedanaesterac iz kojeg je Radnik stigao do 3:1 pobjede”, stoji na službenoj klupskoj Facebook stranici.

“Bio je kažnjen s tri utakmice zabrane suđenja i opet delegiran suditi našoj momčadi. Osim toga, četvrti sudac na utakmici bit će Irfan Peljto koji je loše sudio posljednji derbi između Širokog Brijega i Zrinjskog i oštetio našu momčad, te bio kažnjen s deset utakmica zabrane suđenja. Dodatni sudac je Adis Mulahasanović koji je u subotu sudio naš prvenstveni susret i dosudio vrlo sporan jedanaesterac iz kojeg je Sloboda došla do pobjede”, stoji u klupskom saopštenju.

Široki Brijeg je klub koji se u posljednjih godinu dana u najviše navrata žalio na suđenje.