sjajni argentinac

Ugrožen i Ronaldov rekord: Messi upisao još jedan hat-trick i ušao u historiju

U Vinkovcima ubijen muškarac, policija pronašla i tijelo počinitelja
29.03.2023., Vinkovci - Sinoc je vatrenim oruzjem usmrcen jedan muskarac, a ubrzo po nalasku bezivotnog tijela policija je pronasla i tijelo pocinitelja tog dogadjaja. Nesluzbeno se doznaje da je rijec o obiteljskoj tragediji te da je sin usmrtio oca te potom pocinio samoubojstvo. U tijeku je ocevid. Photo: Davor Javorovic/PIXSELL

Upravo je Messi vodio glavnu riječ na ovoj utakmici postigavši hat-trick, svoj deveti u dresu reprezentacije

Nakon što je Argentina prije nekoliko dana pobijedila Panamu s 2:0, sinoć su u još jednom prijateljskom meču Lionel Messi i društvo s uvjerljivih 7:0 bili bolji od reprezentacije Curacaa.

Upravo je Messi vodio glavnu riječ na ovoj utakmici postigavši hat-trick, svoj deveti u dresu reprezentacije.

Argentina je povela u 20. minuti golom Messija, tri minute kasnije je bio precizan Gonzalez da bi u 33. minuti opet pogodak postigao Messi. Golijada se nastavila pa je Fernandez u 35. iskoristio asistenciju Messija koji je svoj hat-trick zaokružio u 37. minuti.

Nakon tog uragana s pet golova u 17 minuta Argentinci su malo popustili pa se do sljedećeg gola čekalo do 78. minute kada je precizan bio Di Maria iz kaznenog udarca. Konačnih 7:0 je postavio Montiel u 87. minuti.

Messi je ovim golovima došao do još jednog velikog jubileja – postao je treći nogometaš u historiji koji je postigao najmanje 100 golova za reprezentaciju.

Trenutno je na 102, a ispred njega su Iranac Ali Daei sa 109 i Cristiano Ronaldo sa 122 gola.

Golove sa ove utakmice možete pogledati na ovom LINKU.