Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

oleksandr zinčenko

Ukrajinski fudbaler poručio Putinu: Nadam se da ćeš umrijeti u boli i patnji, čudovište

zinchenko

Ova je Zinčenkova objava bila jedna u nizu njegovih poruka podrške svojim sugrađanima. Stigle su mu brojne prijave pa su administratori Instagrama morali maknuti. No ona se i dalje dijeli društvenim mrežama

Oleksandr Zinčenko, jedan od najboljih ukrajinskih nogometaša, na svoj je Instagram stavio fotografiju ruskog predsjednika Vladimira Putina, uz koju je napisao: “Nadam se da ćeš umrijeti u boli i patnji, čudovište.”

Zinčenkova objava je izbrisana za nekoliko sati, a sam nogometaš tvrdi da mu ju je obrisao Instagram, piše britanski Daily Mail.

Ova je Zinčenkova objava bila jedna u nizu njegovih poruka podrške svojim sugrađanima. Stigle su mu brojne prijave pa su administratori Instagrama morali maknuti. No ona se i dalje dijeli društvenim mrežama.

Sportaši daju podršku Ukrajincima

“Cijeli civilizirani svijet je zabrinut zbog situacije u mojoj zemlji. Ne mogu ostati po strani i ne pokušati prenijeti svoje mišljenje. Granice moraju ostati nepovredive. Moja zemlja pripada Ukrajincima i nitko je nikada neće moći prisvojiti. Nećemo odustati. Slava Ukrajini”, napisao je Zinčenko na društvenim mrežama.

Ukrajinski sportaši uglavnom su ovih dana pozivali na jedinstvo svojih sunarodnjaka. Javili su se Andrij Ševčenko, braća Kličko i mnogi drugi. Rusija je jutros krenula u invaziju na teritorij Ukrajine.