Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Umjesto na Euro sa Hrvatskom, posjetio rodnu Kraljevu Sutjesku

lovren

Dejan Lovren, nogometaš Liverpoola, ovih dana posjetio je svoju rodnu Kraljevu Sutjesku, koja se nalazi u centralnoj Bosni u opštini Kakanj.

Hrvatski reprezentativac koji iza sebe ima sjajnu sezonu na Ostrvu, zbog svađe sa selektorom Hrvatske Antom Čačićem nije se našao među putnicima u Francusku gdje je reprezentacija završila put u susretu s Portugalom u osmini finala.

“Došao je u Kraljevu Sutjesku posjetiti baku, ujake i rođake. Često Dejan ovamo svrati, ne zaboravlja rodni kraj svoje obitelji”, rekao je za Večernji list Zoran Brkić, koji je inače zaposlenik u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH.

Lovren je objavio na Facebook profilu sliku izn Kraljeve Sutjeske uz poruku “Uvijek se lijepo vratiti tamo od kud si krenuo”

Ponosni na svog sumještanina, mnogi su se željeli s njim fotografirati, a i on sam rado podsjeti na svoje porijeklo. A još više su željeli da bude s kockastim kolegama.

“Da je Lovren bio tamo gdje i trebao biti, a ne u Sutjesci, možda bismo se i danas radovali i čekali četvrtinu finala. Ovako na sramotu onih koji su ga se odrekli”, jedan je od mnogih komentara na forumima navijačla reprezentacije Hrvatske.