Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

manchesterski derbi

United protiv Cityja na poluvremenu gubio 4:0, otkriveno šta se događalo u svlačionici

man stad

Erling Haaland i Phil Foden postigli su po tri gola za City. Dvostruki strijelac za poraženi sastav trenera Erika ten Haha bio je Anthony Martial na samom kraju utakmice, dok je jedan pogodak dodao Antony početkom drugog dijela

Manchester City je sa 6:3 pobijedio Manchester United u osmom kolu engleskog prvenstva. Ekipa trenera Pepa Guardiole vodila je 4:0 na poluvremenu, a The Sun piše kako je nekolicina igrača Uniteda poludjela u svlačionici.

“Razgovor bijesnih igrača Brune Fernandesa i Lisandra Martineza na poluvremenu bio je toliko glasan da se mogao čuti niz hodnik”, piše Sun.

Opisuju kako su kapiten Fernandes i Martinez bili bijesni te su suigračima rekli da im “nedostaje vjere”, što je poruka koju su čuli i članovi Cityja ispred svlačionice.

“Stav otpočetka nije bio najbolji i zbog toga smo imali probleme i primili rane golove”, rekao je Fernandes nakon utakmice.

“Hvatali smo rezultat i drugo poluvrijeme je bilo puno bolje. Više smo kontrolirali igru. Hrabriji smo kad imamo loptu. Razočarani smo, ali moramo se usredotočiti na iduću utakmicu. Ovo nas ne smije pokolebati. Moramo se vratiti načinu na koji smo prije igrali”, dodao je Portugalac.

Koliko je United bio loš najbolje pokazuju prizori upravo s poluvremena kada su navijači ovog kluba napustili stadion.

Erling Haaland i Phil Foden postigli su po tri gola za City. Dvostruki strijelac za poraženi sastav trenera Erika ten Haha bio je Anthony Martial na samom kraju utakmice, dok je jedan pogodak dodao Antony početkom drugog dijela.