Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Pozvali sve da podrže tim

Uprava Slobode usvojila mjere za prevazilaženje teške situacije u klubu

sloboda-zvijezda09 33

Iskreno nam je žao što su se fudbaleri našli u ovoj situaciji, te se obavezuju svi u rukovodstvu kluba da zajedno sa stručnim štabom i fudbalerima prevaziđu sadašnju situaciju

Predstavnici Upravnog odbora tuzlanske Slobode održali su sastanak sa članovima stručnog štaba, kapitenom ekipe, direktorom kluba i predsjednikom Skupštine u cilju analize teške finansijske situacija u klubu i rješavanja problema te osiguranja normalnih uslova za rad igračima i stručnom štabu.

Podržan je dosadašnji rad stručnog štaba, istaknuto je primjerno zalaganje igrača u vrlo teškim uslovima. Date su i informacije o planu finansijske stabilizacije kluba do kraja ove i tokom cijele slijedeće godine. Rukovodstvo kluba i UO su se obavezali na rješavanju situacije u najkraćem roku, s tim da će do sljedeće utakmice biti izmirene obaveze prema igračima, saopćeno je iz kluba.

– Iskreno nam je žao što su se fudbaleri našli u ovoj situaciji, te se obavezuju svi u rukovodstvu kluba da zajedno sa stručnim štabom i fudbalerima prevaziđu sadašnju situaciju u interesu svih, a pogotovo u interesu naše Slobode u godini velikog jubileja – navodi se.

Pozvali su sve istinske simpatizere kluba da podrže tim na sutrašnjoj utakmici protiv Borca.

– Oni nas trebaju. Vrijeme je da konačno pokažemo jedinstvo – navodi se u saopćenju za javnost uprave Slobode.