Uspjeh “vatrenih” digao cijelu Hrvatsku na noge, samo jedan klub nije čestitao

hrvatska slavlje

Fudbaleri Hrvatske ostvarili su veliki uspjeh plasmanom u polufinale Svjetskog prvenstva, što je diglo na noge cijelu zemlju. Slavili su “vatreni” protiv Rusije nakon boljeg izvođenja penala, poslije čega je došlo do ogromnog slavlja u Zagrebu, Šibeniku i ostalim gradovima.

Čestitke su stizale sa svih strana, počev od bivših fudbalera, ostalih sportista, ali i hrvatskih klubova.

Među prvima se javio aktuelni šampion, zagrebački Dinamo, koji je na zvaničnom Facebook profilu odao priznanje izabranicima Zlatka Dalića za sve ono što su uradili na Mundijalu.

– Naši heroji, naša Hrvatska! Bravo, ovako se igra za Hrvatsku. Neka pati kome smeta, Hrvatska je prvak svijeta – navode “modri” na ovoj društvenoj mreži.

Čestitke su stizale i od Rijeke.

– Bravo! Hrvatska je u polufinalu Svjetskog prvenstva.

Međutim, nisu se svi klubovi poklonili uspjehu fudbalske reprezentacije Hrvatske. Izostala je čestitka od jednog od najveći hrvatskih klubova, splitskog Hajduka.

Odavno je poznato da “bili” nisu u dobrim odnosima sa čelnicima Nogometnog saveza Hrvatske, da su u mnogo navrata kritikovali rad čelnika, pa su tako i ovoga propustili da čestitaju na zaista velikom uspjehu.

Na Facebook profilu splitskog kluba nije bilo mjesta za pohvale “vatrenima”, već isključivo za aktivnosti Hajduka i pripremne mečeve pred start nove sezone.