Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Uvjerljive pobjede Borussije Dortmund i Napolija

borussia-d1333

Širom Evrope večeras se igraju utakmice četvrtog kola Evropske lige. Do sada su završene utakmice koje su igrane u terminu u 17 i 19 sati, javlja Anadolu Agency (AA).

U Grupi A, Ajax je na domaćem terenu igrao neriješeno 0:0 s turskim predstavnikom Fenerbahčeom. U istoj grupi Celtic je na svome stadionu poražen od norveškog Moldea sa 1:2.

U Grupi B, ekipa Siona je poražena od Bordeauxa minimlanim rezultatom 0:1, dok je Rubin Kazan na domaćem terenu isto tako upisao poraz od Liverpoola rezultatom 0:1.

http://www.dailymotion.com/video/x3clvs1_borussia-dortmund-vs-gilan-gabala-4-0-all-goals-and-highlights-uefa-europa-league-05-11-2015_sport

U okviru Grupe C, Borussia Dortmund je na domaćem terenu pobijedila Gabalu s ubjedljivih 4:0, a Krasnodar je savladao PAOK rezultatom 2:1.

U Grupi D, Napoli je na domaćem stadionu savladao danskog predstavnika Midtjylland s visokih 5:0, dok je Club Brugge bio bolji od ekipe Legije s minimalnih 1:0.

U okviru Grupe E, Viktoria Plzen je na domaćem terenu doživjela poraz od Rapid Beča sa 1:2, dok je Dinamo Minsk kod kuće poražen od Villarreala identičnim rezultatom 1:2.

http://www.dailymotion.com/video/x3clt27_ssc-napoli-vs-fc-midtjylland-5-0-all-goals-highlights-05-11-2015-hd_sport

U Grupi F, ekipa Groningena je poražena od Libereca s 0:1, dok je Marseille pobijedio Bragu rezultatom 1:0.

U utakmicama koje su se igrale u 17 sati Bešiktaš je u Istanbulu igrao neriješeno 1:1 s Lokomotiv Moskvom, dok je i Qarabag na domaćem terenu odigrao neriješeno istim rezultatom protiv Monaca.