Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

dva duela

Večeras će biti poznati prvi učesnici četvrtfinala Lige prvaka

Werner – Leipzig

Valencia će pokušati napraviti nevjerovatan preokret, ali će imati još jednu otežavajuću okolnost a to je da na Mestalli zbog koronavirusa neće biti gledalaca

Večeras se od 21:00 igraju prvi uzvratni mečevi Lige prvaka, nakon kojih ćemo znati koji su se to klubovi plasirali u četvrtfinale.

U Njemačkoj će se sastati RB Leipzig i Tottenham. Njemački predstavnik je u Londonu slavio sa 0:1, te je tako ostvario odličnu rezultatsku zalihu pred uzvratni susret. Jose Mourinho je pod velikim pritiskom, pošto mu veoma loše ide i u Premiershipu. Pod hendikepom je povreda, mora igrati bez prvih zvijezda tima poput Sona i Kanea, ali će bez obzira na to sve pokušati sa prošlogodišnjim finalistom obezbjediti plasman u narednu rundu.

U drugom meču koji se igra večeras će se sastati Valencia i Atalanta. Gosti iz Bergama su prvu utakmicu na San Siru riješili u svoju korist sa visokih 4:1, te bi večeras na gostovanju u Valenciji trebali samo potvrditi plasman dalje. Valencia će pokušati napraviti nevjerovatan preokret, ali će imati još jednu otežavajuću okolnost a to je da na Mestalli zbog koronavirusa neće biti gledalaca.