Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Velika tuče Torcide i Armade na naplatnim kućicama (VIDEO)

dugopolje tuca

Pred naplatnim kućicama u Dugopolju na autocesti A1 u Hrvatskoj u nedjelju poslijepodne došlo je do žestokog fizičkog obračuna, a vjeruje se da je riječ o sukobu pripadnika Torcide i Armade uoči utakmice Hajduka i Rijeke, koja je na Poljudu počela u 17 sati.

Na dramatičnoj snimci koju nam je poslao čitatelj Jutarnjeg lista koji se zatekao na mjestu događaja vidi se brutalna tučnjava praćena urlicima u kojoj sudjeluje nekoliko osoba, a čitavo vrijeme na asfaltu leži jedna ozlijeđena osoba.

Ubrzo je na mjesto obračuna dojurilo nekoliko policijskih vozila, a policajci su otrčali prema sudionicima tučnjave ne bi li ih spriječili u daljnjem razračunavanju.

U nekoliko navrata se vidi kako je neko ozlijeđenome pokušao pomoći, ali on nije ustajao. Zasad nije poznato na koji je način sve započelo, a više će informacija zasigurno biti poznato nakon što policija obavi uviđaj te ispita sudionike i svjedoke.

– U ovim trenucima ne mogu reći koliko je osoba privedeno u postaju, ali radi se o većem broju osoba koje se dovode u vezu s narušavanjem reda i mira. Policijski službenici su odmah reagirali i tako spriječili eventualne ozbiljnije posljedice. Ovo je ujedno i jedino narušavanje reda i mira koje smo zabilježili danas, a koje se povezuje s javnim okupljanjem – kazala je za Dalmatinski portal glasnogovornica splitske policije Antonela Lolić.

https://www.youtube.com/watch?v=1YQmUoIIuIo