Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

kapiten borca

Vranješ nakon prve utakmice u Rumuniji: Moramo priznati, bolji su

vranjes

Rumuni su rezultatom 3:1 slavili protiv bh. prvaka u prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona

Kapiten Borca Stojan Vranješ poručio je kako njegov tim nema za čime da žali i bude nezadovoljan nakon poraza od Cluja.

Rumuni su rezultatom 3:1 slavili protiv bh. prvaka u prvom meču kvalifikacija za Ligu šampiona. Vranješ poručuje kako će ekipa ići na pobjedu u revanšu.

“Mislim da ne možemo da budemo zadovoljni rezultatom. U ovom momentu je Cluj, moramo da priznamo, bolja ekipa. Napravili smo neke početničke greške koje su oni kažnjavali na pravi način. Na kraju smo imali tu šansu da smanjimo, ali sve u svemu, mislim da je pobjeda Cluja zaslužena. Imamo revanš u Banjaluci i na nama je da učinimo sve što je u našoj moći da pobijedimo u tom duelu. Bez obzira na sve, naši apetiti su veliki, mi rastemo iz utakmice u utakmicu, iz godine u godinu. Pokušali smo i danas nešto da uradimo, ali se pitao domaćin, tako da je upisao zasluženu pobjedu. Ipak, imamo i taj revanš kući i sve ćemo da uradimo da u tom meču ne dođe do poraza”, rekao je Borčev kapiten nakon meča, također se zahvalivši navijačima kojima nije dozvoljeno da budu na stadionu, ali su zato iskoristili priliku da svoje ljubimce pozdrave ispred hotela, neposredno pred polazak na stadion:

“Velika je šteta što nisu mogli da budu na utakmici. Svi znamo da su nam na mnogo utakmica bili vjetar u leđa. Prešli su toliki put i veoma mi je žao što nisu mogli da budu na stadionu, ali u svoje i ime svih igrača mogu da im se zahvalim na podršci ispred hotela. Nadam se da će na narednom gostovanju moći da budu tu sa nama”, prenosi Mondo.