Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Wenger: Uzvratit ćemo Dinamu onako kako znamo

wenger

Trener Arsenala Arsene Wenger je uoči utakmice sa Dinamom iz Zagreba u Ligi prvaka izjavio da je u prvoj utakmici u Zagrebu hrvatski predstavnik pobijedio dobrom igrom iz kontri i prekida, javlja Anadolu Agency (AA).

Arsenal i Dinamo iz Zagreba sutra u 20.45 na Emiratesu igraju u 5. kolu Lige prvaka.

Wenger je pred sutrašnju utakmicu novinarima kazao da je njegova ekipa poražena u Zagrebu, kada je bilo 2:1 za Dinamo, jer su mnogi igrači Arsenala tada bili povrijeđeni i nisu mogli igrati.

“Nismo imali sreće u toj utakmici. Igrali smo s desetoricom, ali smo zaslužili bolji rezultat. Primili smo golove iz kontre i prekida. Ali sada trebamo uzvratiti onako kako znamo”, istakao je Wenger.

Arsenal se trenutno nalazi na trećem mjestu Grupe F sa 3 osvojena boda iz četiri urakmice, koliko ima i Dinamo iz Zagreba koji je na četvrtom mjestu.

“Znamo da protiv Dinama moramo pobijediti i vratit ćemo se na pravi način. Vjerujem da ja ova ekipa otporna i fokusirana i da će to pokazati sutra. Igrači se vole takmičiti s najboljima. U timu imamo sposobnosti i znanja za to i mjesto nam je u Ligi prvaka”, rekao je Wenger.

Utakmica između Arsenala i Dinama iz Zagreba je na programu sutra u 20.45 sati.