Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Sjajna ponuda

Werner ruši “Pijetlove”: Meridianbet kvote kažu – Mourinho je u problemu!

mourinho j (1)

Dva gola sjajnog napadača u mreži “pijetlova” po sjajnoj Meridianbet kvoti 5.50 – nije loše, zar ne

Tottenham i Leipzig odigrat će prvi susret osmine finala Lige šampiona, od 21 sat na novom “White Hart Laneu”. Prošlogodišnji finalista daleko je od te igre, dok bundesligaš igra sjajno.

Meridianbet kvote kažu- egal! Kec po kvoti 2.65 i dvojka po kvoti 2.75. Kako igraju jedni i drugi, očekujemo golijadu, što da ne! Odbrana Tottenhama ne blista, napad Leipziga je ubitačan, predvođen sjajnim Timom Wernerom.

Tako je u Meridianbet kladionici kvota na igru GG4+ izuzetnih 3.05.

Ako vjerujete da će baš Werner zatresti mrežu u Londonu, nema problema. U pitanju je strijelac 26 golova za Leipzig u svim takmičenjima, zašto da se ne nađe na vašim tiketima?
Dva gola sjajnog napadača u mreži “pijetlova” po sjajnoj Meridianbet kvoti 5.50 – nije loše, zar ne?

Jose Mourinho, s druge strane, ne moža da računa na dva najbolja igrača, Harryja Kanea i Heung-min Sona, zbog povreda, drugonavedenog nećemo gledati do kraja sezone.
Ko može da preuzme odgovornost? Dele Alli se nameće kao neko ko ima sve što je potrebno da bude vođa Tottenhama u odsustvu pomenutog dvojca. Da postiže jedan gol, Meridian “plaća” 2.90, dva pogotka Engleza – moćna kvota 11.

U drugom susretu sastaju se Atalanta i Valencija. Italijani su prvi put u nokaut fazi, a Španci su već “stara garda” kad je LŠ u pitanju. Sjajnu ponudu igara za taj susret takođe možete pronaći na sajtu meridianbet.ba.

Prve utakmice osmine finala donijele su pobjede Atletica nad aktuelnim šampionom Liverpoolom, odnosno Dortmunda nad PSG-om. Šta li nas očekuje ove srijede?
Odgovor ćemo znati oko 23 sata, a uz Meridian tikete biće zabavnije gledati ove u najavi zanimljive utakmice.