Fudbal

dodatna pojašnjenja

Za derbi Tuzla City – Sloboda samo će “Fukare” plaćati karte?!

30/08/2019

Također, ulaz za žene i djecu do 12 godina je besplatan”, navodi se u saopštenju

Nakon što je Uprava Fudbalskog kluba Tuzla City izdala prvobitno saopštenje u povodu gradskog derbija sa Slobodom, koji se igra u subotu 31. avgusta s početkom u 20 sati i 30 minuta, rukovodstvo mlađeg tuzlanskog premijerligaša obratilo se javnosti dodatnim i detaljnijim saopštenjem koje prenosimo u cijelosti.

“U četvrtak u jutarnjim satima održan je zajednički sastanak predstavnika FK Tuzla City i FK Sloboda na Gradskom stadionu Tušanj zajedno sa zaštitarskom agencijom te predstavnicima MUP-a.

Ovdje je usaglašeno da se poduzme sve mjere kako bi se osiguralo bezbjedno održavanje ovog javnog skupa.

Prodaja ulaznica počinje na dan utakmice i to od 15 sati na ulaz u stadion, a kapije se otvaraju u 18 sati i 30 minuta, a zatvaraju u 20 sati.

Tribina “Sjever” je rezervisana za simpatizere Slobode, a tribina “Zapad” za simpatizere Tuzla Cityja i to sektor “B”, “C” i “D”, dok je sektor “A” predviđen za neutralne navijače, a sve po cijeni od 10 KM.

Simpatizeri, odnosno članovi FK Tuzla Cityja imat će besplatan ulaz uz članske karte, odnosno obilježja kluba ili majice u klupskim bojama (plava ili bijela) i za njih su rezervisani sektori “B”, “C” i “D” na tribini “Zapad”.

Također, ulaz za žene i djecu do 12 godina je besplatan”, navodi se u saopštenju.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.