Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

uprava plavih odlučila

Za djecu i žene besplatan ulaz na utakmicu Željezničar-Velež

IMG_9103

Uprava Fudbalskog kluba Željezničar donijela je odluku da ulaz za subotnju prvenstvenu utakmicu s Veležom na stadionu “Grbavica” u Sarajevu “bude besplatan za djecu i pripadnice ljepšeg spola”

Uprava Fudbalskog kluba Željezničar donijela je odluku da ulaz za subotnju prvenstvenu utakmicu s Veležom na stadionu “Grbavica” u Sarajevu “bude besplatan za djecu i pripadnice ljepšeg spola”.

“Plavi bi u slučaju trijumfa polusezonu završili na prvom mjestu, a klub je donio odluku da je ulaz za djecu i pripadnice ljepšeg spola besplatan”, istakli su danas iz FK Željezničar.

Željezničar je nakon 18 odigranih kola prvi na tabeli Premijer lige Bosne i Hercegovine s 35 osvojenih bodova, koliko ima i njegov gradski rival Sarajevo.

“Interesovanje za posljednju utakmicu našeg kluba u 2019. godini je jako dobro, a tim povodom klub je omogućio besplatan ulaz za djecu do 14 godina i pripadnice ljepšeg spola. Besplatan ulaz odnosi se za južnu, sjevernu i istočnu tribinu. Također, plavi će imati podršku i od polaznica Omladinske škole FK Željezničar, te još nekoliko škola fudbala”, saopštili su iz FK Željezničar.

Derbi utakmica 19. kola Premijer lige BiH između fudbalera Željezničara i mostarskog Veleža igra se u subotu, 7. decembra, s početkom u 16 sati.