Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zahirović karijeru nastavlja u Hrvatskoj: Split je bio najkonkretniji

zahirovic split

Adnan Zahirović, bivši bh. reprezentativac i nekadašnji nogometaš Čelika, Spartaka iz Nalchika, Dinama iz Minska, Bochuma, Hapoela Acre i Željezničara, karijeru nastavlja u RNK Split sa kojim je potpisao dvogodišnji ugovor.

Zahirović je od februara do juna ove godine nastupao za tim sa Grbavice. Interes za 26-godišnjeg veznog igrača nakon toga je pokazalo nekoliko klubova iz grčke Super Lige, ali je ipak odlučio da naredne dvije godine nosi dres Splita.

– Drago mi je što sam potpisao za Split, nakon raskida za Željom tražio sam kvalitetan angažman, imao sam još nekoliko ponuda, međutim Split se pokazao najkonkretniji i došao sam tu. Nadam se da ću svojim iskustvom i znanjem pomoći novoj momčadi. O gradu Splitu sam čuo sve najbolje, o klubu također, znam da su igrali Europu proteklih godina i da uvijek pretediraju prema vrhu tablice. Raspitao sam se i kod bivših suigrača koji su igrali ovdje, svi su mi rekli da se radi o odličnom klubu, stoga nisam puno dvojio oko dolaska – kazao je Zahirović po dolasku na Park mladeži, navode na službenoj stranici RNK Split.