Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zahirović odradio prvi trening u dresu Želje

stanic zahirovic osmankovic
Stanić, Zahirović, Osmanković

Adnan Zahirović, povremeni fudbalski reprezentativac BiH, nakon što je u petak uvečer potpisao dvogodišnji ugovor sa Fudbalskim klubom Željezničar, u subotu se na treningu priključio novim saigračima, javlja Anadolu Agency (AA).

Zahirović je posljednje pojačanje sarajevskih “plavih“ u izuzetno bogatom zimskom prelaznom roku koji je imao klub. Osim njega na “Grbavicu“ je stiglo još nekoliko zvučnih pojačanja, kao što su bivši bh. reprezentativac Miroslav Stevanović, Ivan Lendrić, Siniša Stevanović, te povratnik Srđan Stanić, Samir Bekrić, Nermin Zolotić i Jadranko Bogičević.

zeljo trening

Stoga su očekivanja “Željinih“ navijača u drugom dijelu premijerligaške sezone, koji kreće 28. februara, velika. Na otvaranju Željezničar će ugostiti Široki Brijeg, a očekuje se da tribine “Grbavice“ budu dobro popunjene.

Iz kluba navode da su subotnji trening u punom intenzitetu obavili svi prvotimci na koje šef struke Edis Mulalić računa, izuzev kapitena Aleksandra Kosorića koji je radio po posebnom programu i povrijeđenog Mirze Halvadžića.