Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

trening na Grbavici

Željezničar sutra počinje pripreme za proljetni dio prvenstva

zeljo

U četvrtak i petak će “Plavi” obaviti ljekarske preglede i trenirati u hotelu Hills, a u nedjelju, 19. januara u jutarnjim satima otputovat će u Međugorje gdje će se pripremati do 30. januara

Fudbalski klub Željezničar će pripreme za drugi dio sezone početi u srijedu kada će obaviti trening na Grbavici.

Prije treninga u 11 sati u Plavom salonu stadiona Grbavica bit će održana konferencija za medije. Prisutnim će se obratiti šef struke Amar Osim i jedan prvotimac, saopćeno je iz kluba.

Nakon konferencije za medije stručni štab će prvo obaviti prozivku, a potom će ekipa imati trening na Grbavici. Prvih 15 minuta bit će otvoreno za predstavnike medija.

U četvrtak i petak će “Plavi” obaviti ljekarske preglede i trenirati u hotelu Hills, a u nedjelju, 19. januara u jutarnjim satima otputovat će u Međugorje gdje će se pripremati do 30. januara.

Tokom boravka u Hercegovini, Željezničar će odigrati tri pripremne utakmice – 21. januara protiv Veleža, 25. januara protiv Širokog Brijega, te 29. januara s Rudešom.

Željezničar 31. januara odlazi na dvanaestodnevne pripreme u Antaliju. Zakazane su tri provjere – 3. februara je susret s Olimpijom, dva dana kasnije s Akhmatom, a 10. februara s ukrajinskom Zoryom.

Generalnu provjeru pred nastavak sezone Željezničar će imati 15. februara kada će u Međugorju igrati sa Zrinjskim.