Zenica

Zeljković posjetio Zmajeve, saigračima se priključio Said Hamulić

Foto: NSBIH
Reprezentativce i stručni štab posjetio predsjednik NSBiH Vico Zeljković

“Mi smo ovo takmičenje još ranije označili kao glavni sportski i takmičarski cilj, tako da su sve naše misli i želje usmjerene ka ostvarenju tog cilja”, rekao je Vico Zeljković

Večeras je u Trening Centru NSBIH u Zenici uoči treninga reprezentativce i stručni štab posjetio je predsjednik NSBiH Vico Zeljković.

Tom prilikom Zeljković je prigodnim govorom pozdravio prisutne, te je od selektora Faruka Hadžibegića i direktora A reprezentacije Zvjezdana Misimovića dobio informacije o toku priprema našeg najboljeg tima.

“U Trening centru NS/FS BiH sam posjetio reprezentativce, koji se od juče pripremaju za junske utakmice u okviru kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Mi smo ovo takmičenje još ranije označili kao glavni sportski i takmičarski cilj, tako da su sve naše misli i želje usmjerene ka ostvarenju tog cilja.

Raduje me raspoloženje među igračima i članovima stručnog štaba i vidim da su fokusirani na ono što nas čeka u narednim danima.

Znam da je iza njih naporna sezona u klubovima, ali sigurno žele da na zasluženi odmor odu sa dodatnim zadovoljstvom zbog rezultata u reprezentaciji“, izjavio je Vico Zeljković za zvaničnu stranicu NSBiH.

Foto: NSBiH

Inače, saigračima se u Zenici priključio i debitant Said Hamulić, prenosi Reprezentacija.ba.

Uskoro se očekuje dolazak Ibrahima Šehića i Amira Hadžiahmetovića, dok će posljednji na pripreme stići Edin Džeko nakon što sa Interom odigra finale Lige Šampiona protiv Man. Cityja.