Fudbal

fc Mostar Stari Grad

Zeljković u zgradi Nogometnog saveza BiH ugostio delegaciju futsal prvaka

07/09/2021

Iz mostarskog kluba nisu krili oduševljenje ovim gestom predsjednika Zeljkovića, koji je na ovaj način pokazao da želi dati doprinos daljem razvoju futsala u Bosni i Hercegovini

U zgradi FSBiH u Sarajevu predsjednik Vico Zeljković primio je delegaciju Mostar Starog Grada, futsal šampiona naše zemlje, koju su činili predsjednik Amel Bajgorić, direktor Mirsad Fazlinović i član Uprave Alen Đuliman.

Iz mostarskog kluba nisu krili oduševljenje ovim gestom predsjednika Zeljkovića, koji je na ovaj način pokazao da želi dati doprinos daljem razvoju futsala u Bosni i Hercegovini.

– Prvi put nakon četiri osvojene titule prvaka BiH primio nas je predsjednik FSBiH. Zbog toga smo zahvalni predsjedniku Vici Zeljkoviću i njegovim saradnicima na velikom gestu. Imali smo veoma konstruktivan razgovor o mnogim temama, ali u prvom redu o unaprijeđenju futsala u BiH. Predsjednik Zeljković je rekao da će pomoći oko organizacije Glavne runde (Main round) UEFA-ine Lige prvaka, gdje ćemo igrati protiv Kampuksen Dynama (Finska), CS Dinama Plus (Moldavija) i ZVV Hovocuba (Nizozemska). Mi smo domaćini turnira od 26. do 31. oktobra u Jablanici– kazao je Amel Bajgorić.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.