Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

premijer liga bih

Željo odbio poziv Sarajeva: Nije odgovarajući trenutak za razgovore

Zeljo_Sarajevo

“Klubovi premijerligaši se svakako trebaju dogovarati o koracima i pravcima djelovanja u m:tel Premijer ligi BiH, ali ne u samom raspletu i kraju prvenstva”

FK Željezničar se zahvaljuje FK Sarajevo na pozivu na sastanak premijerligaša, ali klub smatra da nije pravi trenutak da se razgovara o tekućim problemima, te najtrofejniji bh. klub neće prisustvovati današnjem sastanku, poručili su danas iz FK Željezničara.

U nastavku su dodali:

“S obzirom na to da je do kraja prvenstva ostalo još šest kola, smatramo da nije odgovarajući trenutak za razgovore. Također, podsjećamo da je FK Željezničar jedan od inicijatora formiranja Udruženja klubova koji se takmiče u Premijer ligi BiH.

Klubovi premijerligaši se svakako trebaju dogovarati o koracima i pravcima djelovanja u m:tel Premijer ligi BiH, ali ne u samom raspletu i kraju prvenstva”, poručili su iz FK Željezničar.

Podsjećamo, FK Sarajevo je uputilo zvanični poziv za “sastanak predstavnicima svih premijerligaša u cilju pronalaska rješenja neregularnosti sa kojima se susrećemo u svakom kolu, a koje direktno narušavaju integritet takmičenja”.