Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

premijer liga bih

Željo traži prvu pobjedu, Borac lovi Sarajevo

zeljo-olimpik

Bodovi trebaju i “davljeniku”, sigurno je da će Vukovi pokušati ponoviti scenario koji se upravo na Grbavici desio prošlog mjeseca (0:1)

Preostale tri utakmice 27. kola m:tel Premijer lige BiH odigrat će se danas u različitim terminima.

Tuzla City ugostit će Radnik od 15 sati. Domaćin je izraziti favorit na Tušnju protiv Bijeljinaca, sve osim pobjede izabranika Husrefa Musemića značilo bi da se ekipe iz Simin Hana praktično oprašta od evropskih ambicija.

Na klupi Radnika debitovat će Vlado Jagodić, koji je prethodno ove sezone vodio Borac.

Željezničar i dalje čeka na prvu pobjedu ovog proljeća, Plavi se nadaju da će se to desiti danas, protiv Olimpika. No, bodovi trebaju i “davljeniku”, sigurno je da će Vukovi pokušati ponoviti scenario koji se upravo na Grbavici desio prošlog mjeseca (0:1).

Posljednji susret 27. kola, jedan od derbija, odigrat će Borac i Široki Brijeg, s početkom u 19 sati. Domaćini su zbog suspenzija lišeni nekolicine prvotimaca, ali i gosti.

Sve tri današnje utakmice bit će u direktnom TV prenosu.

Rezultati 27. kola PLBiH: Sloboda – Mladost 1:0; Velež – Krupa 2:1; Zrinjski – Sarajevo 1:1; (danas): 15.00 Tuzla City – Radnik (Arena Sport); 17.00 Željezničar – Olimpik (Moja TV); 19.00 Borac – Široki Brijeg (Arena Sport).