Fudbal

Žestoka tuča navijača Hajduka i Šibenika, privedeno 76 osoba (VIDEO)

25/10/2017

Dva i po sata prije početka utakmice osmine finala Hrvatskog nogometnog kupa između Šibenika i Hajduka, u samom centru Šibenika došlo je do masovne i žestoke tučnjave pripadnika Torcide i šibenskih Funcuta. Tučnjava na sreću nije dugo trajala, a prekinuli su ga brzim dolaskom pripadnici šibenske Interventne policije.

“Sve se odvilo munjevitom brzinom. Funcuti su pjevali i pili pivu nasuprot Šarine pekare, kad se iz smjera Doma zdravlja na njih zaletjela oveća grupa Torcidaša. Obračun je bio brutalan i kratko je trajao, a neki od Funcuta su pružili zbilja dobar otpor. Bilo je tu baklji i palica”, rekao je za ŠibenikIN jedan od svjedoka.

“U srijedu, prije početka utakmice, u starom dijelu grada na nekoliko mjesta došlo je do fizičkog sukoba između većeg broja navijača, tačnije navijačkih grupa Torcide i Funcuta. Prilikom policijskog postupanja, do 17 sati je u prostorije Šibenske policije privedeno ukupno 76 navijača. Od toga iz Torcide 61, a iz Funcuta njih 17. Jedan navijač Šibenika je ozlijeđen i pružena mu je liječnička pomoć”, kazala je Marica Kosor, glasnogovornica PU Šibensko-kninske.

Ona je dodala kako je policijska istraga i dalje u toku kojom će se utvrditi sve okolnosti koje se dovele do tučnjave dviju navijačkih grupa.

Komentari

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.