Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

trener Real Madrida

Zidane: Kada gubimo odlazim, a kada pobjeđujemo tu sam

zidane

Kada izgubimo onda odlazim, a kada pobijedimo ostajem tu. Oduvijek je bilo tako i tako će i dalje biti, rekao je Zidane

Zinedine Zidane, trener Real Madrida, na početku ove sezone nalazi se pod velikim pritiskom zbog nešto slabijih rezultata. Uoči večerašnjeg duela sa Osasunom na Santiago Bernabeu izjavio je da je to potpuno normalno i da je uvijek kada Real gubi on na izlaznim vratima, a kada pobjeđuje siguran je na klupi, prenosi Anadolu Agency (AA).

“Kraljevski klub” je nakon teškog poraza u Ligi šampiona od Paris Saint-Germaina rezultatom 0:3 u španskom prvenstvu stigao do važne gostujuće pobjede kod Seville (1:0).

“Kada izgubimo onda odlazim, a kada pobijedimo ostajem tu. Oduvijek je bilo tako i tako će i dalje biti. Igramo protiv Osasune i vidjećemo šta će se dogoditi. Moramo igrati sjajno s istim intenzitetom i željom. To me zanima. Da biste pobijedili u utakmici morate igrati veoma dobro svih 90 minuta. Ekipe koje igraju dobro su na vrhu. U ovoj ligi se može dogoditi bilo šta, jer je uvijek bila izjednačena. To je dobro. To zahtjeva od svakog tima mnogo u svakoj utakmici”, kazao je Zidane.

Uprkos nešto lošijim igrama, Real je na vrhu tabele španske La Lige zajedno s Granadom, koja ima utakmicu više, i Athleticom Bilbaoom s po 11 bodova.

Utakmica Real – Osasuna igra se večeras s početkom u 21 sat.