Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zidane: Znali smo da će biti teško, ali smo uspjeli

Real Madrid

Trener Real Madrida Zinedine Zidane istakao je nakon plasmana u finale Lige prvaka da “kraljevski” klub još ništa nije osvojio.

[yuzo_related]

Real je u dvomeču polufinala bio bolji od Manchester Cityja minimalnim rezultatom u revanšu na Santiago Bernabeuu u srijedu uveče.

“Znali smo da će biti teško, ali smo na kraju uspjeli, u finalu smo. Navijači su bili uz igrače od prvog minuta, to je dosta pomoglo. Finale će biti savršeno, ali sada moramo da uživamo u ovom trenutku. Ovo je važan dan”, rekao je Zidane.

Madriđani će se u finalu Lige prvaka 28. maja na stadionu San Siro u Milanu sastati s gradskim rivalom Atleticom, koji je u polufinalu eliminisao Bayern Minhen.

“Veoma sam sretan, ne samo zbog sebe. Sretan sam zbog igrača jer su uradili odličan posao. Moramo da uživamo u ovom trenutku, ali još ništa nismo osvojili. Znamo da nas čeka težak meč 28. maja”, rekao je Zidane.

Real i Atletico Madrid će se za titulu u Ligi prvaka boriti drugi put u poslednje tri sezone. U finalu 2014. godine slavio je Real sa 4:1 i tada osvojio svoj deseti trofej u Ligi prvaka.