Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

real madrid

Zinedine Zidane otkrio koga smatra odgovornim za težak poraz od Šahtara

zidane

Real Madrid je na domaćem terenu teško poražen od Šahtara, a svoje viđenje su ponudili Luka Modrić i Zinedine Zidane

Real Madrid se izblamirao u prvom kolu Lige prvaka. Na domaćem terenu su teško poraženi od Šahtara s 2:3, a Ukrajinci su već na poluvremenu zabili tri komada. Moglo je na kraju biti i više golova u mreži španskog diva, ali i ovako je pobjeda impresivna. Zinedine Zidane priznaje kako je on odgovoran za poraz.

“Ono što sam vidio na terenu me muči i ja sam odgovoran za to. Nisam vidio ekipu kakvu sam želio gledati i kada se tako nešto dogodi onda je to isključivo trenerova greška. Oni su na terenu i trebaju rješenja”, rekao je za Movistar Zidane nakon utakmice, a onda dodatno prokomentirao na presici:

“Ovo je loš trenutak. Barem smo se borili u drugom dijelu. Igrači su ljuti i to je prirodno. Moj je posao da pronađem rješenja jer se ovakve utakmice ne smiju događati.”

Šahtar je na poluvremenu vodio 3:0, a pokušaj preokreta pokrenuo je Luka Modrić golom u 54. minuti. Bio je to jedan od najljepših golova u njegovoj karijeri. Zabio je hrvatski reprezentativac s 30 metara, ali na kraju nije bilo dovoljno. Modrić je za Movistar dao svoje viđenje utakmice.

“U prvom poluvremenu uopće nismo ni bili na utakmici. U drugom smo se pokušali popraviti i u tome smo uspjeli, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu. Moramo biti bolji, nedostajalo nam je samopouzdanja danas. Iduća utakmica dolazi jako brzo i nema vremena za kukanje. Zidane nam je rekao da moramo bolje pritiskati i mislim da smo u tome uspjeli u drugom dijelu, ali ima puno mjesta za napredak”, rekao je iskreni Modrić pa dodao: “Zabili smo prvi gol, ali nismo imali dovoljno samopouzdanja za preokret. Nismo sretni s ishodom, ali sada moramo pripremiti za ono što nosi sljedeća utakmica. Nismo zaboravili igrati nogomet. El Clasico je za nekoliko dana, to je posebno utakmica i moramo napraviti sve da budemo na razini zadatka”, poručio je Modrić.