Fudbal

real madrid

Zinedine Zidane otkrio koga smatra odgovornim za težak poraz od Šahtara

22/10/2020

Real Madrid je na domaćem terenu teško poražen od Šahtara, a svoje viđenje su ponudili Luka Modrić i Zinedine Zidane

Real Madrid se izblamirao u prvom kolu Lige prvaka. Na domaćem terenu su teško poraženi od Šahtara s 2:3, a Ukrajinci su već na poluvremenu zabili tri komada. Moglo je na kraju biti i više golova u mreži španskog diva, ali i ovako je pobjeda impresivna. Zinedine Zidane priznaje kako je on odgovoran za poraz.

“Ono što sam vidio na terenu me muči i ja sam odgovoran za to. Nisam vidio ekipu kakvu sam želio gledati i kada se tako nešto dogodi onda je to isključivo trenerova greška. Oni su na terenu i trebaju rješenja”, rekao je za Movistar Zidane nakon utakmice, a onda dodatno prokomentirao na presici:

“Ovo je loš trenutak. Barem smo se borili u drugom dijelu. Igrači su ljuti i to je prirodno. Moj je posao da pronađem rješenja jer se ovakve utakmice ne smiju događati.”

Šahtar je na poluvremenu vodio 3:0, a pokušaj preokreta pokrenuo je Luka Modrić golom u 54. minuti. Bio je to jedan od najljepših golova u njegovoj karijeri. Zabio je hrvatski reprezentativac s 30 metara, ali na kraju nije bilo dovoljno. Modrić je za Movistar dao svoje viđenje utakmice.

“U prvom poluvremenu uopće nismo ni bili na utakmici. U drugom smo se pokušali popraviti i u tome smo uspjeli, ali to nije bilo dovoljno za pobjedu. Moramo biti bolji, nedostajalo nam je samopouzdanja danas. Iduća utakmica dolazi jako brzo i nema vremena za kukanje. Zidane nam je rekao da moramo bolje pritiskati i mislim da smo u tome uspjeli u drugom dijelu, ali ima puno mjesta za napredak”, rekao je iskreni Modrić pa dodao: “Zabili smo prvi gol, ali nismo imali dovoljno samopouzdanja za preokret. Nismo sretni s ishodom, ali sada moramo pripremiti za ono što nosi sljedeća utakmica. Nismo zaboravili igrati nogomet. El Clasico je za nekoliko dana, to je posebno utakmica i moramo napraviti sve da budemo na razini zadatka”, poručio je Modrić.

Komentari

Autor: tportal.hr

Leave a Reply

Vaša email adresa neće biti objavljivana.