Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

ostaje u milanu

Zlatan Ibrahimović odlučio gdje će nastaviti karijeru

Other – Milan Serie A championship victory celebrations
Franck Kessie, Zlatan Ibrahimovic of AC Milan celebrate during the Serie A Victory Parade on May 23, 2022 in Milan, Italy. ©Photo: Cinzia Camela.

Plata 41-godišnjeg švedskog internacionalca će iznositi između 1-1.5 miliona eura, plus bonusi koji zavise od rezultata i Ibrinog učinka

Napadač Milana Zlatan Ibrahimović sprema se da potpiše novi ugovor sa italijanskim klubom. Ugovor će trajati do 30. juna 2023, prenosi Sky Sport Italia.

Plata 41-godišnjeg švedskog internacionalca će iznositi između 1-1.5 miliona eura, plus bonusi koji zavise od rezultata i Ibrinog učinka.

Isti izvor navodi da će Ibrahimović narednih dana i zvanično staviti paraf na ugovor sa klubom koji će sljedeće sezone braniti titulu šampiona Italije.

Šveđanin je krajem maja operisao koljeno koje mu je pravilo mnogo problema tokom prethodne sezone i očekuje se da oporavak traje šest do osam meseci. Ibrahimović nije želio finansijski da opteresti “rossonere” tokom oporavka nakon operacije, zbog toga i simbolična visina ugovora, a imaće priliku da produži saradnju za drugi dio sezone 2022/2023.