Vremenska prognoza Stanje na putevima Kursna lista

Zrinjski pobjedom želi zadržati lidersku poziciju

Barbaric

Deset bodova iz četiri utakmice proljeća zadovoljilo bi apetite čelnika i navijača Zrinjskog, a da bi se cilj ispunio potrebno je sutra pobijediti Metalleghe u Mostaru, i to nakon šoka i ispadanja iz Kupa BiH od Širokog Brijega koji je i u srijedu bio bolji od Zrinjskog.

– Metalleghe je disciplinirana ekipa koja je nedavno tijesno izgubila od Slobode i Željezničara, a pobijedila Široki, što govori da ćemo morati dati sve od sebe kako bismo osvojili tri boda.

Od pritiska, kaže, nije moguće pobjeći…

– Istina je da smo par puta mijenjali sistem da bismo pronašli balans, ali to su stvari koje se svakodnevno rade. Sigurno da ima pritiska, jer je svaka utakmica od ogromnog značaja. Vidimo da i druge ekipe ne pobjeđuju glatko. Sarajevo je u nizu, što im daje ogromno samopouzdanje, ali moramo ga i mi naći i vratiti se na val na kojem smo bili u prvom dijelu, dodao je.

Plemići će u subotu morati bez kartoniranog Tomislava Tomića i ozlijeđenog Tonćija Kukoča, a neko olakšanje Barbarić vidi u činjenici da će se sada moći u potpunosti posvetiti prvenstvu.